Vi utför det du vill ha gjort 

Oxie Måleritjänst AB arbetar inom hela fältet av det vi kallar måleri. Vi kan göra det eftersom vi har en gedigen kunskapsgrund och både lång och djup erfarenhet. Ute eller inne, grundjobb eller finlir, Oxie Måleritjänst AB utför det! Och vi är precis lika engagerade och kvalitetsmedvetna vare sig vi blir anlitade av ett företag eller av en privatperson. 

Vi målar hela hus 

Du är välkommen att anlita Oxie Måleritjänst AB till alla typer av måleriuppdrag. Vi målar allt från fasad och grund till inomhussnickerier. Vi målar eller tapetserar innerväggar – eller arbetar med båda teknikerna om du exempelvis vill ha en målad fondvägg i ditt tapetserade rum. Vi vet vilken typ av underarbete och färg som krävs, i varje läge. Och vi är noggranna, lyhörda och arbetar med produkter som håller hög kvalitet. 

Vi tapetserar och spänner väv 

Oxie Måleritjänst AB är skickliga på tapetsering och arbetar med professionell teknik för att få perfekt mönsterpassning och helt slät yta. Vill du ha väv på vägg har vi flera olika alternativ, beroende på rummets funktion,. Precis som med tapeter är det detaljerna som gör resultatet: osynliga skarvar, snygga avslut vid tak och lister. Sätt oss på prov – vi kommer att göra dig nöjd. 

Dekorationsmåleri och specialeffekter 

Vill du ha ett guldfärgat tak, en mosaikvägg, ett motiv uppmålat? Oxie Måleritjänst AB gör funktionell verklighet av inredningsarkitektens visioner eller dina egna drömmar. Vi har genomfört många annorlunda och spännande dekorationsuppdrag för både offentliga miljöer och privata hem. 

Renovering kräver specialkunskaper 

Det är ett stort ansvar att renovera genom målning. Oxie Måleritjänst AB utför renoveringsuppdrag, från varsamt grundarbete till måleri med just den typ av färg och material som passar uppdragets art.

 

Kontakta oss

Johnny da Silva

Telefon: 070-57 26 168
E-mail:
jonny@oxiemaleritjanst.se