Vår erfarenhet är din garanti

Oxie Måleritjänst AB ser som sin uppgift som att vårda och bevara, lika mycket som att försköna. Vi arbetar också med det som inte syns, så att det du ser håller sig intakt och snyggt under lång tid.

Vi ser till grunden

Som yrkesmålare med lång erfarenhet vet vi att det färdiga resultatet beror på långt mer än färgvalet. Innan vi målar kontrollerar vi underlaget, ser till material och kondition. Utifrån det väljer vi rätt behandling, produkter, teknik och redskap.

Grundarbetet är det du som uppdragsgivare aldrig ska se och som betraktaren av det färdiga resultatet inte ska ana. Men det är just det arbetet som ger ett hållbart och snyggt resultat.

Vi är gamla i gården

Oxie Måleritjänst AB ägs och drivs av Jonny da Silva. Företaget startades 1989 men Jonny da Silva har mer än fyrtio års erfarenhet som målare.

Oxie Måleritjänst AB har arbetat med alla typer av måleriuppdrag och med alla typer av byggnader. I företaget finns även de kompetenser som krävs också vid känsliga renoveringsprojekt eller i unika miljöer. Vi har också ett nätverk av skickliga hantverkare inom närliggande branscher, allt för att ge dig bästa möjliga service.

 

 

Kontakta oss

Johnny da Silva

Telefon: 070-57 26 168
E-mail:
jonny@oxiemaleritjanst.se